Om oss

Välkommen till RDplus Group AB – din pålitliga partner för alla dina byggbehov. Vi är ett väletablerat företag som erbjuder en komplett byggtjänst inom områden som byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Oavsett om du är privatperson, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller företag, står vi till din tjänst.

Vid behov bemannar vi också till företagare som behöver hjälp med olika önskemål. Vi på RDplus Group AB är dedikerade till att utföra varje projekt med omsorg och precision, och vi guidar våra kunder genom hela byggprocessen. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster och samarbetar med flera andra pålitliga byggföretag. Genom nära samarbete med rörmokare och elektriker kan vi leverera en heltäckande lösning för ditt byggprojekt.

Vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål. Därför anpassar vi vårt arbete efter dina specifika krav och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår erfarna personal är redo att hjälpa dig med alla dina önskemål, och vi är särskilt stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som garanterar nöjda kunder.

Så oavsett om du behöver bygga nytt, renovera eller göra tillbyggnader, kan du lita på RDplus Group AB för att leverera kvalitetsarbete och en smidig byggupplevelse. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och låt oss tillsammans skapa dina drömmars byggverk.